2 Temmuz 2013 Salı

Gnctrkcll Kitaplık Kampanyası

mediacat

Ödevler, sınavlar, sunumlar... Hep araştırmamız, hep öğrenmemiz lazım. Özellikle pazarlama,reklamcılık okuyorsak ya da bu alanlara ilgi duyuyorsak şimdi kitaplığımızı genişletmenin tam zamanı! 
Tüm MediaCat kitaplarında sadece gnçtrkcll'lilere özel % 30 indirim bizi bekliyor! Daha çok okuyoruz, daha çok öğreniyoruz! Öğrendiklerimizle herkesi solluyoruz! gnçtrkcll'liyiz, ee olsun bir farkımız!
 
Kampanyadan yararlanmak ise çok kolay! KARİYER yazıp 2278'e yolluyoruz, MediaCat kitaplarını % 30 indirimle kitaplığımıza diziyoruz! İstersek kitapların tümünü mediacat.com ve kapital.com'dan da alabiliyoruz!
 
Kampanya 1 Mayıs 2013 – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak içinKARIYER yazıp 2278'e göndermek yeterlidir. Şifreler tek kullanım ve ücretsizdir. Alınan şifre kullanılıncaya kadar ikinci bir şifre almak mümkün olmamaktadır. Alınan şifreler bir hafta geçerlidir. Kampanya şartlarını değiştirme hakkı Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Kapital Yayınları  şirketlerinde saklıdır.

Ayrıntılı bilgi turkcell bayilerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder