2 Temmuz 2013 Salı

"I’M FROM GNCTRKCLL” DİYENE İNDİRİM Kampanyası



İyi bir kariyer için İngilizce şart! Biz de Türkiye’nin ve dünyanın en büyük dil okulu Amerikan Kültür Derneği’ne gittik. Genel İngilizce kurslarında % 40 indirimi kaptık!
Okulda, yüksek lisansta, başarılı şirketlerde ve uluslararası düzeylerde iş yapmak için, özellikle ileride yönetim kademelerinde yer almak da istiyorsak, İngilizce şart. Bunun için "gnctrkcll’iyiz, e olsun bir farkımız" dedik; Amerikan Kültür Derneği’nin 81 ildeki 117 şubesinde % 40 indirimi kaptık. Hem de üstelik Avrupa Birliği Komisyonu tarafından akredite edilmiş ve sadece Türkiye'de Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları'nın kullandığı Avrupa Dil Portfolyosu üzerinden eğitim alacağız.
Avrupa Dil Portfolyosu'nun 6 seviyelik eğitim sisteminde bir seviye 80 ders saati. Kurlarda hafta içi ve hafta sonu ders programlarına göre 2,5 ay civarında sürüyor.İndirim almak için tek yapman gereken indirim şifresi almak ( SFR9 yaz 2222'ye gönder) ve en yakın Amerikan Kültür Derneği’nin en yakın şubesine   uğramak...
Hala gnçtrkcll'li değilsen, GNC boşluk TC kimlik numaranı yaz 2222'ye gönder, hemen gnçtrkcll’liol!:) Turkcell'li de değilim diyorsan hemen formu doldur, seni arayalım!
Ayrıntılı bilgi amerikan kültür derneği dil okulu ve turkcell bayilerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder